MedWatch

Fik du alt med fra Novos årsregnskab?

MedWatch har samlet redaktionens dækning fra onsdagens årsregnskab fra Danmarks mest værdifulde selskab - medicinalkoncernen Novo Nordisk.

Novo Nordisk flag

Novo Nordisk rundede de 100 mia. kr. i omsætning i 2015 - for første gang nogensinde - og selskabet formåede at hente næsten 35 mia. kr. på bundlinjen. Men samtidig sænkede man også et af sine langsigtede finansielle mål i erkendelse af, at det ville blive sværere at fortsætte med at øge lønsomheden.

Kursen faldt, der blev givet aktiegaver til alle medarbejdere og meldt en entré ind i et nyt milliardstort sygdomsområde. Læs det hele her.

”semaglutid er simpelthen bare vores bedste skud”

Novos guldhåb bevæger sig i oprørt farvand

Novo får børstæsk efter kæmpeoverskud

Novo sænker langsigtet mål

Novo melder sig på banen i nyt milliardmarked

Novo øger salget i Kina

Novo begaver medarbejderne med gratisaktier

Novo Nordisks værdi falder 40 milliarder efter regnskab

Novo får sværere ved at tjene penge

Analytiker: Novos forventninger er til den svage side

Statsadvokat dropper undersøgelse af Novo

Rebien: Tresiba klarer sig godt i lige konkurrence

Novo-topchef kan mærke presset i Kina

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier