MedWatch

Lundbeck ser nærmere på strategien for alkoholpille

Den danske medicinalkoncern Lundbeck er ifølge Bloomberg News i gang med at revurdere mulighederne for selskabets pille til alkoholafvænning, Selincro. Et partnerskab skulle være en mulighed.

Foto: Lundbeck, PR

Lundbeck er i færd med at gennemgå mulighederne for at løfte salget for selskabets pille til alkoholafvænning, Selincro. Det skriver Bloomberg News med henvisning til kilder med indsigt i sagen.

Gennemgangen kan føre til en licensaftale med et andet medicinalselskab eller et frasalg af rettighederne. Dog er det mest sandsynlige udfald et partnerskab, skriver Bloomberg News, der herudover kan fortælle, at der er ikke er truffet beslutning, og at det heller ikke er givet, at gennemgangen af mulighederne for Selincro rent faktisk fører til ændringer.

Salget af Selincro udgjorde 47 mio. kr. i tredje kvartal samt 138 mio. kr. i årets første ni måneder og hentes især i Frankrig, Spanien og Schweiz.

Pillen er ikke at finde i den kategori, som Lundbeck betegner sine nøgleprodukter.

Lundbeck kapitulerer delvist med alkoholpille

Nyt stort fald i dansk salg af Lundbeck-middel

27 mia. kr. har givet Lundbeck få lægemidler og en næsten tom pipeline

Ny nedtur for Lundbecks alkoholpille

Forsiden lige nu

Novartis-skandale når den græske regering

Anklagerne om at Novartis har bestukket embedsmænd for at få markedsfordele i Grækenland har nu udviklet sig til en politisk skandale, hvor beskyldninger og sagsanlæg fyger gennem luften mellem politiske modstandere.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier