MedWatch

J&J-topchef foretrækker små handler

Selvom pengetanken vokser hos amerikanske Johnson & Johnson, er topchef Alex Gorsky ikke interesseret i at ride med på megafusionsbølgen. Derimod kigger han efter små aftaler med lægemiddelkandidater på et tidligt stadie.

Foto: Colourbox

Man skal ikke forvente, at amerikanske Johnson & Johnson kommer til at indgå i en kæmpe fusion eller opkøb for den bugnende pengetank. Overfor Bloomberg fortæller adm. direktør, Alex Gorsky, at han ikke er interesseret i store handler eller megafursioner, som dem han har set sine konkurrenter indgå. Derimod kigger han efter minde aftaler med behandlingsformer, der er på et tidligt stadie i udviklingen.

"Historien viser, at værdiskabelse i store handler er meget mere udfordrende. Fordi vi er et mere innovationsfokuseret selskab er den ideele aftale for os tidlig og god innovation, solid forskning, som vi skalerer, modsat bare at gå ind og simpelthen rippe omkostninger og forsøge at finde energier," sagde Alex Gorsky i forbindelse med JP Morgan i San Fransisco.

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier