MedWatch

Darzalex-data er publiceret i The Lancet

Dataen fra Genmabs fase 2-studier med Darzalex er nu også blevet publiceret i det videnskabelige tidsskrift, The Lancet.

Genmab oplyser, at data fra fase 2-studiet med daratumumab er blevet offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift, The Lancet.

Der er tale om data, der viser lovende effekt i behandlingen af patienter med myelomatose også kaldet knoglemarvskræft.

Data blev præsenteret i forbindelse med årsmødet i den amerikanske kræftforening, American Society of Hematology, i december.

Daratumumab fik markedsføringstilladelse i USA i november sidste år og markedsføres under navnet Darzalex.

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier