MedWatch

Bavarian Nordic vil foretage aktiesplit

Det danske biotekselskab Bavarian Nordic følger annonceringen om en muligt kommende amerikansk børsnotering, hvor selskabet har sat loftet på 86,25 mio. dollars, op med et aktiesplit i det amerikanske.

Foto: /ritzau/Philip Davali/

Efter at Bavarian Nordic mandag oplyste, at det har indsendt en ansøgning om børsnotering og et offentligt udbud af American Depositary Shares (ADS'ere) i USA, følger selskabet tirsdag op ved at fortælle, at det vil ske i et aktiesplit i forholdet 3:1.

Det fremgår af en meddelelse, som Bavarian Nordic har sendt til fondsbørsen.

Selskabet vil ændre forholdstallet for sine ADS'er, som i øjeblikket handles over the counter i USA, fra at være én ADS for hver én aktie i Bavarian Nordic à 10 kr. til at være tre ADS'er for hver én aktie i Bavarian Nordic à 10 kr.

"Denne ændring i forholdstallet svarer reelt til et split på 3:1 i ADS'erne," lyder det i meddelelsen.

"Hver ADS repræsenterer i øjeblikket én underliggende aktie i Bavarian Nordic à 10 kr. Efter ændringen i forholdstallet vil hver ADS repræsentere en tredjedel underliggende aktie i Bavarian Nordic à 10 kr., og tre ADS'er vil samlet repræsentere én aktie i Bavarian Nordic à 10 kr.," fortsætter Bavarian Nordic.

Registreringsdatoen for ændringen i ADS-forholdstallet er 15. januar 2016, og ikrafttrædelsesdatoen for ændringen i ADS-forholdstallet er 19. januar 2016.

Forsiden lige nu

Novartis-skandale når den græske regering

Anklagerne om at Novartis har bestukket embedsmænd for at få markedsfordele i Grækenland har nu udviklet sig til en politisk skandale, hvor beskyldninger og sagsanlæg fyger gennem luften mellem politiske modstandere.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier