MedWatch

Veloxis-formand ville have kommerciel profil

Der er ifølge Veloxis-formand Mette Kirstine Agger ikke tale om en fyring af topchef Bill Polvino, men snarere et nødvendigt skifte til at bygge selskabets kommercielle indsats i USA op.

Der var simpelthen brug for flere kommercielle styrker i ledelsen hos Veloxis til at få selskabets amerikanske salg af produktet Envarsus til at flyve. Det er ifølge Veloxis-formand Mette Kirstine Agger den relativt simple erkendelse, som bestyrelsen i selskabet var kommet frem, og derfor meldte man sent torsdag aften ud, at topchef Bill Polvino trådte tilbage med øjeblikkelig virkning for at blive erstattet af Craig Collard.

”Nu lancerer vi Envarsus i USA, og det betyder, at vi nu har et biotekselskab, der går fra at have været et udviklingsselskab i klassisk biotekforstand til at blive et kommercielt selskab med egen kommercialisering i USA. Når vi bringer Craig Collard ind nu, så er det, fordi Craig har en solid kommerciel, strategisk erfaring med netop det at bygge biotekselskabs lancering op, gennemføre den og bygge selskab derfra. Større farmaselskaber har organisationen klar til lancering, men i et lille biotekselskab er det noget, man bygger op. Craig har været kommerciel hele sit liv og er rigtig stærk på den front,” siger Mette Kirstine Agger til MedWatch og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Fruergaard står med nøgleroller i Bruxelles: Trækker erfaringer med fra Danmark

Erfaringer fra bl.a. de danske klimapartnerskaber bliver blandt redskaberne i værktøjskassen, når Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen i den kommende tid optrapper arbejdet i en life science-sektorens centrale organer i Bruxelles. ”Jeg er blevet tændt af den intimitet og fælles vision, som vi kunne se i Danmark,” siger han til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier