MedWatch

Kontroversiel medicinalboss gafler ny direktørpost

Efter et stort opkøb af aktier i et lille biotekselskab, der var på kanten til at lukke ned, er den forhadte medicinalchef, Martin Shkreli nu også blevet udnævnt til adm. direktør for sin nye investering.

Foto: Colourbox

Først var Kalobios i gang med planerne for at lukke forretningen ned, så blev størstedelen af aktierne købt af nye investorer, og nu har selskabet så også fået en ny adm. direktør i form af den nye hovedinvestor. Den kontroversielle Martin Shkreli, som tidligere på året kom så meget i modvind over en dramatisk prisstigning på et middel i porteføljen hos Turing Pharmaceuticals, har sat sig i direktørstolen. Det skriver FierceBiotech.

Martin Shkreli kommer nu til at være adm. direktør for både Turing Pharmaceuticals og for Kalobios, og hans interesse i selskabet har sendt prisen på aktierne i vejret - næsten en tidobling siden han annoncerede investeringen i selskabet. Hans investering blev i begyndelsen mødt med en vis skepsis, og det blev spekuleret, at hans interesse i selskabet primært var forbundet med en gevinst ved at øge aktiekursen midlertidigt.

Udpegelsen af ham som adm. direktør har foreløbig lagt låg på en del af den skepsis. Fokus for Kalobios kommer umiddelbart til at være lenzilumab, et middel som selskabet tidligere har testet mod astma, hvor det fejlede. Virksomheden var i gang med at forberede studier af midlet til brug i behandling af patienter med kronisk myeloid leukæmi, og planen er nu, at det skal undersøges i et 31 patienter stort studie.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier