MedWatch

Dansk biotekselskab får tunge amerikanske herrer i bestyrelsen

Det danske biotekselskab Adenium Biotech har fået to nye amerikanske bestyrelsesmedlemmer fra de høje lag hos big pharma-selskaber. Samtidig kan investoren Novo Seeds fortælle om planerne for en kommende ny investeringsrunde i selskabet.

Foto: Colourbox

Chefen for AstraZenecas antiinfektionsaktiviteter og den tidligere forskningsdirektør hos Pfizer. Det er bestemt ikke hvem som helst, som det danske biotekselskab Adenium Biotech er lykkedes med at få ombord i bestyrelsen i november.

John Howard Rex, der er chef for AstraZenecas antiinfektionsaktiviteter, og Joseph M. Feczko, der er tidligere forskningsdirektør hos Pfizer, optræder således fra begyndelsen af november i bestyrelsen hos selskabet, hvis førende lægemiddelkandidat Arenicin snart skal testes i klinikken til behandling af multiresistente gram-negative bakterier - altså de bakterier, som volder størst problemer på hospitalerne i dag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier