MedWatch

Google og Co satser på neuroselskab

Et amerikansk biotekselskab, der satser på udvikling af lægemidler til behandling af neurodegenerative sygdomme, har fået en stor pose penge fra Google Ventures og en række andre venturekapitalfirmaer.

Det amerikanske biotekselskab Alector har fået en økonomisk saltvandsindsprøjtning til dets bestræbelser på at udvikle lægemidler til behandling af neurodegenerative sygdomme, såsom Alzheimers.

For ifølge FierceBiotech har selskabet gennemført en serie C-finanseringsrunde på 32 mio. dollars (212,64 mio. kr.), hvor MRL Ventures førte an, mens Google Ventures, Topspin Partners og Mission Bay Capital også deltog som nye investorer. De medstiftende ventureselskaber OrbiMed og Polaris Partners deltog ligeledes.

Dermed fortsætter Google Ventures med at øge dets aktiviteter inden for life science-området. Den anden Google-division Google Life Sciences hyrede for nyligt dr. Thomas Insel, som i de sidste 13 år har været chef for det amerikanske National Institute of Mental Health (NIMH).

 Google hyrer førende neurolog

 J&J i nyt Alzheimers-samarbejde 

 Googles venture-arm øger sundhedsfokus 

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier