MedWatch

Biotekrigmands rolle udspillet om et par år

Interview: Biotekinvestor og rigmand Claus Christiansen må se sin rolle i flagskibet Nordic Bioscience blive mindre og mindre i takt med, at en ny genereration tager mere og mere over. MedWatch har mødt 73-årige Claus Christiansen til en snak om generationsskifte, om at tjene penge i biotekmiljøet og om, hvorfor pressen gerne må stoppe med at kalde ham knoglekongen.

Foto: Jyllands-Posten

Facaden er ved at blive malet mørkegrå, hvor den før var hvid med blå vinduer. En svingdør er blevet sat op i midten af bygningen, hvor der før var ingenting, og indtil videre er det kun bogstaverne NO på facaden, der afslører, at vi befinder os på Nordic Biosciences hovedkontor. Ansigtsløftet er en del af en større renovering, hvor man har valgt at samle alle aktiviteter på adressen i Herlev, og det nu hedengangne laboratorium i Rødovre er blevet solgt.

”Vi kan være 400 medarbejdere nu,” lyder det fra ejer af C. C. Consulting, der ejer 90 pct. af Nordic Bioscience, og bestyrelsesformand i selskabet, Claus Christiansen. I dag beskæftiger biotekselskabet, der dels måler prøver for andre i branchen og dels udvikler sine egne lægemiddelkandidater cirka 180 medarbejdere, men de kan godt forvente at få en del flere kolleger i den nærmeste fremtid.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier