MedWatch

Lundbeck-partner melder om stærk vækst for Brintellix

Japanske Takeda, der sammen med Lundbeck markedsfører antidepressivet Brintellix, melder i det seneste regnskab om en stærk vækst i salget af midlet.

Foto: Takeda/ PR

Lundbecks japanske partner Takeda melder om, hvad der betegnes som "stærk vækst" i salget af antidepressivet Brintellix, som de to selskaber markedsfører sammen. Det fremgår af regnskabet for første kvartal, der dækker perioden april-juni.

Takeda sætter dog ikke tal på salget, der hidtil som regel har skuffet analytikerkorpset, når Lundbeck er kommet med regnskab.

Den japanske medicinalkoncern leverede en underliggende vækst i koncernens samlede omsætning på 6,1 pct. i første kvartal til 446,3 mia. yen (24,4 mia. kr.).

"Omsætningsvæksten var hovedsageligt drevet af Entyvio og Brintellix i USA, Entyvio og Adcetris i Europa og Azilva og Lotriga i Japan," oplyser Takeda om udviklingen.

Lundbeck rapporterede en omsætning af Brintellix på 98 mio. kr. i første kvartal, hvilket var 22 mio. kr. mindre, end analytikere havde ventet ifølge Ritzau Estimates.

 NICE efterlyser mere dokumentation for Lundbecks milliardhåb

 Lundbeck ser lyst på milliardhåbs udvikling

 Lundbecks kerneprodukter øger tempoet

 Analytiker: Lundbeck har fået et væsentligt salgsargument

 Konkurrencefordel på vej til Lundbecks milliardhåb 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier