MedWatch

Lundbeck-partner melder om stærk vækst for Brintellix

Japanske Takeda, der sammen med Lundbeck markedsfører antidepressivet Brintellix, melder i det seneste regnskab om en stærk vækst i salget af midlet.

Takeda, logo
Foto: Takeda/ PR

Lundbecks japanske partner Takeda melder om, hvad der betegnes som "stærk vækst" i salget af antidepressivet Brintellix, som de to selskaber markedsfører sammen. Det fremgår af regnskabet for første kvartal, der dækker perioden april-juni.

Takeda sætter dog ikke tal på salget, der hidtil som regel har skuffet analytikerkorpset, når Lundbeck er kommet med regnskab.

Den japanske medicinalkoncern leverede en underliggende vækst i koncernens samlede omsætning på 6,1 pct. i første kvartal til 446,3 mia. yen (24,4 mia. kr.).

"Omsætningsvæksten var hovedsageligt drevet af Entyvio og Brintellix i USA, Entyvio og Adcetris i Europa og Azilva og Lotriga i Japan," oplyser Takeda om udviklingen.

Lundbeck rapporterede en omsætning af Brintellix på 98 mio. kr. i første kvartal, hvilket var 22 mio. kr. mindre, end analytikere havde ventet ifølge Ritzau Estimates.

NICE efterlyser mere dokumentation for Lundbecks milliardhåb

Lundbeck ser lyst på milliardhåbs udvikling

Lundbecks kerneprodukter øger tempoet

Analytiker: Lundbeck har fået et væsentligt salgsargument

Konkurrencefordel på vej til Lundbecks milliardhåb

Forsiden lige nu

Japansk godkendelse er strategisk vigtig for ALK

Allergikoncernen ALK fik i sidste uge japansk godkendelse til at udvide brugen af en tabletvaccine mod husstøvmideallergi til behandling af børn. Det giver øget forhåbning til, at samme godkendelse kan opnås andre steder, lyder det. Rivalen Stallergenes fulgte imidlertid trop, og konkurrencen er derfor fortsat skarp.

Lundbeck udvider bestyrelsen

Amerikansk direktør og dansk topchef er indstillet til bestyrelsen i Lundbeck, der 20. marts afholder generalforsamling.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier