MedWatch

Novo Ventures-selskab misser målet

Det amerikanske biotekselskab Otonomy, der er delvist ejet af Novo Ventures, nåede ikke helt målet i et fase 2b-studie, men ledelsen vælger alligevel at fortsætte videre ind i den næste fase.

Lige ved og næsten. Sådan gik det for det amerikanske børsnoterede biotekselskab Otonomy, der er ved at udvikle et middel mod Menières sygdom, som er karakteriseret ved svimmelhed, høretab og tinnitus.

I et fase 2b-studie ramte selskabet, der er delvist ejet af Novo Ventures og som hentede 100 mio. dollar ved dets børsnotering i august 2014, ikke helt målet ifølge FierceBiotech.

Kandidaten OTO-104 opnåede ikke den nødvendige statistiske signifikans i det primære endemål, som var at reducere det gennemsnitlige antal af svimmelhedsanfald, men var tæt på, og samtidig opnåede man statistisk signifikans i de sekundære mål, som var at sænke netto antal af svimmelhedsanfald hændelser og at reducere deres sværhedsgrad.

Derfor holder selskabets ledelse et møde med FDA for at diskutere resultaterne og holder fast i at lancere to fase 3-forsøg i Menières ved årets udgang.

Markedet sender dog aktien ned med 18 pct.

 Novo-selskab blandt årets bedste børsnoteringer

 Novos øreselskab henter stort trecifret millionbeløb

 Novos øre-selskab henter ny kapital 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier