MedWatch

Novo betalte 830.000 kr. til Hillary Clinton

Det er dyrt at få Hillary Clinton til at holde tale.

Foto: Charlie Neibergall

125.000 dollars svarende til 830.000 kr. Det er det beløb, som den danske medicinalkoncern Novo Nordisk sidste år betalte for at få Hillary Clinton til at holde en tale ved et arrangement i Mexico, skriver Berlingske Business. Talen omhandlede ifølge avisen sukkersyge i Latinamerika og opfordrede til, at der skulle gøres mere for at bekæmpe de stigende problemer med diabetes i området.

"Hun har fået det for at optræde ved det, vi kalder et diabetIs leadership forum. Det er en af mange tilsvarende arrangementer, som vi har holdt siden det første i New York i 2007," siger Mike Rulis, kommunikationsdirektør i Novo Nordisk, til Berlingske Business.

Hillary Clinton offentliggjorde tilbage den 12. april 2015, at hun stiller op til det amerikanske præsidentvalg i 2016.

 Novo øger lobbyindsats

 Sådan faldt big pharmas amerikanske lobby-penge 

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier