MedWatch

Google-selskab indgår aftale om forlænget levetid

Googles biotekselskab Calico har indgået et nyt F&U-samarbejde med et amerikansk universitetsinstitut blandt andet om, hvordan man kan forlænge levetiden.

Foto: Søren Sielemann/Polfoto/Arkiv

Det Google-ejede biotekselskab Calico Life Sciences har slået pjalterne sammen med en lokal partner i et nyt F&U-samarbejde. Det er instituttet QB3 under Universitetet i Californien, der er den anden halvdel i aftalen. Ifølge Biospace.com går samarbejdet ud på at forske i aldring, og hvordan man kan forlænge levetiden.

Samarbejdet løber de næste fire år, og Calico har mulighed for at opnå eksklusive rettigheder til opdagelser gjort under den sponsorerede forskningsaftale.

"Vi bliver alle ældre, så vi vil alle kunne drage nytte af de opdagelser, man gør sig under dette program og de behandlinger, det vil medføre. Vi er glade for at Calico anerkender den ekspertise, der er på Universitetet i Californien, som tiltrækker mange forskere med enestående evner. At bekæmpe aldring kræver et translationelt perspektiv og en tværfaglig tilgang, som QB3 kan koordinere," siger Regis Kelly, direktør i QB3.

 Google-selskab satser på biotekfremtid 

 Biogen indgår sklerose-samarbejde med Google 

 Google kaster sig over... skeer 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier