MedWatch

J&J-boss fik stor lønstigning

2014 var et særdeles godt år for Johnson & Johnsons topchef, der fik en lønstigning på hele 48 pct.

Foto: PR

En lønstigning på 48 pct. til 25 mio. dollars, svarende til svimlende 176,3 mio. kr. Det blev resultatet for Alex Gorsky, adm. direktør og bestyrelsesformand i Johnson & Johnson, i 2014. Det skriver Wall Street Journal.

Årsagen til den ganske markante lønstigning i 2014 sammenlignet med året før skal findes i, at hans aktier og aktieoptioner steg fra en værdi i 2013 på 8,7 mio. dollars til 13,6 mio. dollars, ligesom bestyrelsen, for hvem han altså selv står i spidsen, har vurderet, at hans resultater på den korte bane har været så gode, at han har gjort sig fortjent til en bonus for sine resultater her - og også på den lange bane.

Johnson & Johnson leverede i 2014 et resultat, der blevet forbedret med 18 pct., selvom fremgangen i omsætning "kun" var på 4,2 pct. sammenlignet med de samme tal for 2013. Aktien steg i 2014 14,2 pct.

Johnson & Johnson er, målt på omsætning, verdens største medicinal- og medicokoncern. Selskabet havde i 2014 en omsætning på 74,33 mia. dollars.

Mere fra MedWatch

Fruergaard står med nøgleroller i Bruxelles: Trækker erfaringer med fra Danmark

Erfaringer fra bl.a. de danske klimapartnerskaber bliver blandt redskaberne i værktøjskassen, når Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen i den kommende tid optrapper arbejdet i en life science-sektorens centrale organer i Bruxelles. ”Jeg er blevet tændt af den intimitet og fælles vision, som vi kunne se i Danmark,” siger han til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier