MedWatch

Danske venturefonde: Vi har rundet et hjørne

Den risikovillige kapital flyder langt mere frit nu, og ifølge DVCA kommer vi nu også til at se langt bedre afkast fra venturefondene. Samtidig er der tøbrud inden for et afgørende område.

Foto: Colourbox

2014 ser ud til at blive et ganske fint år for de danske venturefonde. Sådan lyder den umiddelbare melding fra Jannick Nytoft, adm. direktør fra Brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels (DVCA).

”Vi er heller ikke i tvivl om, at afkastene er på vej op. Man kan se, at der er blevet solgt nogle gode virksomheder, og der er nogle gode virksomheder i pipelinen. Så hvis man kigger på venturefondenes læringskurve over de sidste 15 år i Danmark, så er der ingen tvivl om, at vi er godt på vej opad. Det, at vi er på vej opad kurven, giver sig selvfølgelig også udtryk i bedre tal. I DVCA har vi en forventning om, at vi har rundet et hjørne i venturefondenes afkast,” siger han til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Branche og politikere øjner massiv lovpakke: "Det bliver virkelig vigtigt"

En omfattende revision af EU’s industripolitik for farma er under opsejling i Bruxelles. I Danmark følger Leo Pharma og Lundbeck allerede slagets gang – tidligere politiske forhandlere forudser dog allerede et potentielt svært forløb. Området lyder meget teknisk, men det kommer til at blive en meget politisk kamp, siger europaparlamentariker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier