MedWatch

Abilify-salget svigter for BMS

Den amerikanske medicinalkoncern Bristol-Myers Squibb kan notere fremgang på toplinjen, der er vokset med mere end 300 mio. dollar. Skizofrenimidlet Abilify skuffer, mens der er stor fremgang for kræftmedicinen Yervoy.

Ligesom flere af de øvrige store medicinalkoncerner oplever Bristol-Myers Squibb (BMS) fremgang i omsætningen, der i tredje kvartal 2013 landede på 4,065 mia. dollar mod 3,736 mia. dollar for samme periode sidste år, svarende til en stigning på 9 pct.

”I tredje kvartal leverede vi solidt og præsenterede nye kliniske data for vores vigtigste brands inden for immunologi/onkologi og diabetes-franchises. Som vi fortsætter med at eksekvere vores strategi, vil vi fortsat også have fokus på at investere i meningsfulde muligheder, der vil drive den langsigtede vækst for selskabet,” udtaler Lamberto Andreotti, adm. direktør i BMS, i forbindelse med regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier