MedWatch

GSK sparer sig til overskud

Et omfattende omstrukturerings-program avler driftsoverskud i tredje kvartal hos britiske GlaxoSmithKline, mens omsætningen opretholder status quo.

Forretningsmodellen i medicinalkæmpen GlaxoSmithKline skal simplificeres, så selskabet kan levere mere værdi. Det har i tredje kvartal udmundet i et driftsoverskud på 2,06 mia. pund, 11 pct. højere end samme periode sidste år.

"Stigningen i kernedriften var drevet af en fortsat stærk omkostningskontrol, herunder en reduktion i F&U-udgifter, og gevinster ved et program af initiativer, som vi startede i 2012 for at omforme og reducere visse langsigtede driftsudgifter," skriver sir Andrew Witty, adm. direktør for GSK.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech opretter mRNA-center i Australien

Det tyske biotekselskab Biontech, som står bag den mest udbredte vaccine mod covid-19, opretter nu et center i Australien, der både skal videreudvikle nye vacciner baseret på mRNA-teknologien samt kunne producere dem.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier