MedWatch

Novo ikke længere blandt verdens bedste

Novo Nordisk falder tilbage i en international undersøgelse af multinationale arbejdspladser i USA. Samtidig er selskabet ikke længere at finde blandt de 25 bedste globalt eller i Europa.

Foto: Novo Nordisk/PR

De foregående to år lå Novo Nordisk som arbejdsplads blandt de 25 bedste multinationale selskaber i verden. På en 22. plads begge år. Men i dette års undersøgelse foretaget af analyse- og konsulenthuset Great Place to Work Institute er Novo Nordisk slet ikke at finde i top-25.

De eneste andre life science-virksomheder på listen, der ligesom sidste år toppes af Google, SAS Institute og NetApp, er CRO-virksomheden Quintiles på en 18. plads og Novartis på 25. pladsen. Listen er verdens største årlige undersøgelse af arbejdspladser.

I samarbejde med Fortune Magazine udarbejder Great Place to Work Institute også en liste over de bedste arbejdspladser i USA, og her er Novo Nordisk faldet tilbage fra en 43. plads til en 48. plads.

Heller ikke i Europa er Novo Nordisk længere at finde i top-25 over de bedste arbejdspladser. Her var selskabet ellers at finde på en 25. plads sidste år. Der er dog andre life science-aktører på denne særskilte liste, der toppes af Microsoft, Admiral Group og NetApp, nemlig Quintiles (8), Medtronic (15), Novartis (20) og Grünenthal (21).

Som et lille kuriosum kan det nævnes, at Tivoli og Irma med hhv. en 8. plads og en 15. plads forbedrer deres placeringer på listen over bedste store arbejdspladser i Europa. Sidste år lå de hhv. nr. 10 og nr. 19.

 Novo stadig blandt verdens bedste arbejdspladser

 Novo falder tilbage på liste over bedste arbejdspladser

 6900 ansøgere til 48 Novo-stillinger

 Novo Nordisk i top på global arbejdsplads-liste

Rebien til amerikanske politikere: Kom i gang 

Har du fingeren på pulsen?

MedWatch præsenterer fredag den 15. november Medwatch Brancheanalysen 2013 på et morgenmøde i København. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier