MedWatch

Roche smider milliarder i biologisk medicin

Schweiziske Roche investerer små 5 mia. kroner i sit globale produktionsnetværk for biologisk medicin for at udbygge sin pipeline indenfor området og imødekomme et voksende behov for biologiske lægemidler.

Foto: Roche / PR

Den schweiziske medicinalkoncern Roche har annonceret planer om at investere 800 mio. schweiziske franc – svarende til ca. 4,8 mia. kroner – i sit globale produktionsnetværk for biologiske lægemidler. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Pengene skal bruges til at opbygge kapaciteterne for fremstilling af biologisk medicin ved fabrikker i Tyskland, USA og Schweiz, og det forventes at føre til 500 nye arbejdspladser.

Udbygning af fabrikkerne skal sikre fundamentet for at Roche fremover kan fremstille de hele 39 biologiske lægemiddelkandidater, som pt. er i selskabets pipeline – og samtidig at man kan imødekomme den stigende efterspørgsel på denne type medicin, hedder det i meddelelsen.

”Biologisk medicin er blevet en essentiel del af moderne medicin og spiller en vigtig rolle i forhold til at forbedre patienternes liv. Som verdens største udbyder af biologiske lægemidler er Roche dedikeret til at foretage de nødvendige investeringer for at sikre den fortsatte levering af disse lægemidler ved den højest mulige kvalitetsstandard,” udtaler Daniel O’Day, som er Chief Operating Officer for Roches afdeling for lægemidler.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier