MedWatch

Millionregn over dansk biotekselskab

Danske CytoVac har fået fortegning på et tocifret millionbeløb, før investorprospektet overhovedet er sendt ud. Den endelige forventning er en fordobling af kapitalen, der skal bruges til to kliniske studier.

Foto: Colourbox

Det danske biotekselskab CytoVac nyder fortsat stor opbakning fra sine investorer. Nu på begge sider af Øresund. Selskabet, der i januar rejste 10,5 mio. kr. fra private investorer, har nu rejst mere end dobbelt så meget, allerede inden investorprospektet er blevet sendt ud.

”Vi sender først vores investorprospekt ud om tre uger, men vi har allerede fået fortegninger på 23 mio. kr. Kapitalen kommer primært fra vores eksisterende aktionærer, men også fra enkelte nye, deriblandt en større, udenlandsk investor. En svensk investor, der har valgt at skyde 10 mio. kr. ind i selskabet. Men det er fortsat udelukkende private investorer, der er ikke nogen venturefonde eller institutionelle investorer,” siger selskabets adm. direktør Martin Roland Jensen til MedWatch og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier