MedWatch

ALK: FDA udsætter ekspertmøde om græstablet

Ledelse, medarbejdere og aktionærere i allergikoncernen ALK må væbne sig med tålmodighed i forhold til det amerikanske marked.

Foto: ALK-Abelló / PR

ALK-Abelló og partneren Merck er blevet ramt af følgevirkningerne af nedlukningen af det amerikanske statsapparat. Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har således valgt at udskyde et møde i en ekspertkomité planlagt til den 6. november, hvor eksperterne skulle behandle registreringsansøgningen for ALK's tabletbaserede græsallergivaccine, Grazax.

Der er ikke oplyst en ny dato for mødet. Det fremgår af en meddelelse fra ALK-Abelló.

Bager: Vi kan rykke os endnu længere 

ALK-Abelló går på børsen i USA

 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier