MedWatch

ALK: FDA udsætter ekspertmøde om græstablet

Ledelse, medarbejdere og aktionærere i allergikoncernen ALK må væbne sig med tålmodighed i forhold til det amerikanske marked.

Foto: ALK-Abelló / PR

ALK-Abelló og partneren Merck er blevet ramt af følgevirkningerne af nedlukningen af det amerikanske statsapparat. Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har således valgt at udskyde et møde i en ekspertkomité planlagt til den 6. november, hvor eksperterne skulle behandle registreringsansøgningen for ALK's tabletbaserede græsallergivaccine, Grazax.

Der er ikke oplyst en ny dato for mødet. Det fremgår af en meddelelse fra ALK-Abelló.

Bager: Vi kan rykke os endnu længere 

ALK-Abelló går på børsen i USA

 

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier