MedWatch

NICE-topchef vil i tættere kinddans med industrien

Prioriteringsinstitutter bør spille en større rolle i selskabernes tidlige forskningsplaner, mener topdirektøren i NICE. Regionrådsformand Bent Hansen er yderst skeptisk.

Industriens produktportefølje afviger ofte fra de reelle behov hos sundhedsvæsenerne. Derfor bør prioriteringsagenturer som det britiske NICE involvere sig langt mere i virksomhedernes foretagende og meget tidligere i processen, end man tidligere har set.

Sådan lyder forslaget fra Andrew Dillon, adm. direktør for NICE.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier