MedWatch

Skal Topotarget gå til højre eller til venstre?

Det danske biotekselskab Topotarget befinder sig i øjeblikket i en ventesituation. Når lægemiddelkandidaten belinostat, som det forventes, bliver godkendt på det amerikanske marked, skal den store beslutning træffes, vurderer medicinalanalytiker.

Foto: Colourbox

Forleden offentliggjorde Topotarget ændrede kommercialiseringsvilkår med samarbejdspartneren Spectrum Pharmaceuticals for lægemiddelkandidaten belinostat til behandling af perifært T-celle lymfekræft (PTCL). Det er fortsat forventningen, at Spectrum indsender registreringsansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, i løbet af fjerde kvartal 2013.

Sker det, er det forventningen, at lægemiddelkandidaten vil blive godkendt, da de offentliggjorte data har vist gode tegn. Det store spørgsmål er derfor, hvad der egentlig skal ske med det danske biotekselskab, når selskabet, såfremt alt går efter planen, har modtaget de forskellige milepælsbetalinger, som både finder sted ved FDA’s bekræftelse af modtagelsen af ansøgningen samt den forventede godkendelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier