MedWatch

Topotarget-direktør: Det er reelt set en besparelse

Biotekselskabet Topotarget og samarbejdspartneren Spectrum Pharmaceuticals har offentliggjort ændrede kommercialiseringsplaner for lægemiddelkandidaten belinostat. En ideel aftale, lyder det fra Topotarget-topchefen.

Foto: PR foto/Topotarget

Med offentliggørelsen af en ændret licensaftale, hvor Spectrum fremadrettet overtager ansvaret for både den kliniske og kommercielle produktion af lægemiddelkandidaten belinostat til behandling af perifært T-celle lymfekræft (PTCL), sparer Topotarget store omkostninger fremadrettet.

”Spectrum har allerede fire markedsførte produkter, og belinostat skal valideres til salg, og det er en kæmpe proces, som Spectrum har været igennem flere gange før. For os ressourcemæssigt er det helt ideelt at få Spectrum til at gøre det. Derudover ligger der nogle ret store omkostninger i den valideringsproces, som vi så slipper for,” siger Anders Vadsholt, adm. direktør i Topotarget, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier