MedWatch

Analytiker: Fedmekonkurrence positivt for Novo

Ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen kan det ligefrem være positivt for Novo Nordisk og dets Victoza-forretning, hvis amerikanske Orexigen får godkendt dets fedmemiddel.

Foto: Novo Nordisk

Nyheden om, at amerikanske Orexigen har indsendt registreringsansøgning til de europæiske sundhedsmyndigheder for selskabets fedmemiddel Contrave kan faktisk være godt nyt for Novo Nordisk og selskabets egne muligheder inden for fedmebehandling med produktet Victoza. Også selv om amerikanerne kommer først på markedet.

”Det vil være godt for Novo, hvis der kommer flere ind på det her marked. For det vil formentlig øge fokus på den behandlingsmulighed. Receptpligtige fedmemidler er et meget uopdyrket marked, det ved vi i hvert fald fra det amerikanske marked, så flere godkendelser, både i Europa og i USA, vil være positivt for Novo Nordisk,” forklarer Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier