MedWatch

Tre formænd siger farvel efter sammenlægning

Formændene for Det Strategiske Forskningsråd, Højteknologifonden og Rådet for Teknologi og Innovation bliver kun overgangsfigurer i den kommende superfond. Politikerne vil udpege en ny bestyrelsesformand.

Foto: Colourbox

Jørgen Mads Clausen bliver ny bestyrelsesformand i den kommende superfond "Danmarks Innovationsfond", der er resultatet af sammenlægningen af Det Strategiske Forskningsråd, Rådet for Teknologi og Innovation og Højteknologifonden. Clausen er for nærværende bestyrelsesformand i sidstnævnte.

Men det bliver i en kortvarig periode. For hverken Jørgen Mads Clausen, Peter Olesen, formand for Det Strategiske Forskningsråd, eller Conni Simonsen, formand for Rådet for Teknologi og Innovation, bliver permanent bestyrelsesformand for innovationsfonden, der træder i kraft 1. januar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier