MedWatch

Ledelsesrokade bringer kvinde til tops i Merck

Tyske Merck har annonceret omfattende ændringer i selskabets ledelse, der betyder bl.a., at den tidligere Sanofi-direktør Belén Garijo fremover vil stå i spidsen for biofarma-afdelingen Merck Serono.

Foto: Merck Serono/PR

Den tyske medicinalvirksomhed Merck KGaA foretager nu en større ledelsesrokade, og det bringer en kvindelig direktør helt til tops i den største afdeling i koncernen, biofarma-divisionen Merck Serono. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Det drejer sig om Belén Garijo, som kom til selskabet i 2011 fra en rolle som Chief Operating Officer i franske Sanofi.

Hun overtager rollen som President & CEO i Merck Serono efter Dr. Stefan Oschmann, der vil fortsætte som Head of Pharmaceuticals i Merck Serono, afdelingerne for forbrugersundhed og biosimilærer, samt i allergi-selskabet Allergopharma, som tyskerne opkøbte i december sidste år.

Ledelsesrokaden betyder også, at Dr. Annalisa Jenkins går fra at være Head of Global Development and Medical til at være Head of Global Research & Development, mens Thierry Hulot går fra en rolle som Head of the Biosimilars Unit til en rolle som Head of Global Manufacturing & Supply, efter Jim Stewart forlod denne stilling for at blive Chief Information Officer i Merck-koncernen i slutningen af den forgangne måned.

Den omfattende ledelsesrokade træder i kraft fra d. 1. oktober, oplyser Merck KGaA i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier