MedWatch

Ny lægemiddelchef – til december

Siden 1. marts har Sundhedsstyrelsen været uden en permanent enhedsschef for lægemiddelgodkendelse. Ansøgningsfristen udløb i slutningen af august, men først til december forventes afløseren af være på plads.

Beslutningen om, hvem der skal afløse Steffen Thirstrup som enhedschef for lægemiddelgodkendelse i Sundhedsstyrelsen har trukket ud. Meget tyder dog på, at en ny chef er på plads 1. december. Det siger Mette Aaboe Hansen, enhedschef i Sundhedsstyrelsen, til Dagens Pharma.

Det skabte stor røre, da Steffen Thirstrup, tidligere enhedsschef for lægemiddelgodkendelse i Sundhedsstyrelsen, tilbage i marts smækkede med døren og samtidig rejste hård kritik af fusionen mellem Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen. Mans rekrutteringsprocessen har været i gang, har Mette Aaboe Hansen været konstitueret på posten.

Stillingen blev først slået op i midten af august, mens ansøgningsfristen udløb den 29. august.

Tavs om kandidater

Mette Aaboe Hansen siger til Dagens Pharma, at man trods flere gode ansøgninger og kandidater endnu ikke har truffet nogen beslutning om, hvem den rette kandidat er.

Hun ønsker heller ikke at oplyse, hvor mange ansøgninger styrelsen har modtaget, eller hvor mange kandidater der fortsat er i spil. Eneste melding er, at ansøgerne har relevant erfaring og baggrund.

Sundhedsstyrelsen havde håbet på at have afløseren klar 1. november.

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier