MedWatch

EMA fintuner organisationen

De europæiske sundheds-myndigheder har offentliggjort en plan for, hvordan organisationen kan omstrukturere sig for at imødegå de stadig mere komplekse udfordringer ved medicin-godkendelserne.

”An agency reshaped for the future”. Sådan lyder overskriften på det europæiske sundhedsagentur, EMA’s nye projekt med at omlægge sig. Restruktureringen sker, fordi den vigtige myndighed skal kunne håndtere de stadig mere komplekse opgaver, der følger med fremtidens lægemiddelgodkendelser.

Der er fokus på at forbedre tre grundlæggende nøgleelementer i systemet. Det drejer sig for det første om, hvordan man bedre kan støtte EMA-komiteernes videnskabelige arbejde. For det andet, hvordan man bedre kan videndele og dele den information, som agenturet får gennem EU’s regulatoriske netværk. Og for det tredje, hvordan man bedre imødekommer behovet fra EMA’s interessenter og partnere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier