MedWatch

Forsøger Spectrum at dræne kassen i Topotarget?

Et potentielt opkøb af Topotarget ligger fortsat og lurer. Den mest oplagte kandidat, partneren Spectrum Pharmaceuticals, har muligvis en række kneb i baghånden, mener analytiker.

Spectrum Pharmaceuticals bliver fra flere sider nævnt som en oplagt fremtidig ejer af det danske biotekselskab Topotarget. Spørgsmålet er, om Spectrum bevidst trækker indsendelsen af registreringsansøgningen af lægemiddelkandidaten Belinostat til behandling af perifært T-celle lymfekræft (PTCL) FDA i langdrag for at kunne købe Topotarget billigere. For selve opkøbet er bestemt et realistisk scenarie.

”Jeg er ikke sikker på, at der er så mange flere udviklingsmuligheder for Belinostat. Jeg er ikke sikker på, at man bare kan få det godkendt i 6-7 forskellige indikationer uden videre. Eller det kan man nok godt, men så vil det kræve store investeringer. Jeg tror slet ikke, det er det, som Spectrum er ude efter. Jeg tror, de er ude efter at købe selskabet til kurs 3-4-5 stykker, men det skal være betinget af, at man får en FDA-godkendelse af Belionstat i PTCL,” siger Peter Aabo, analytiker i Nordic Bio Investor, i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier