MedWatch

Dansk biotekselskab satser på Asien

Et nyt rekordår er under opsejling i det danske biotekselskab Sophion Bioscience, der er ejet af en børsnoteret svensk kapitalfond. Yderligere fokus på det asiatiske marked er afgørende for fremtidig vækst, lyder det fra den svenske topchef.

En øget asiatisk satsning skal bidrage til, at det danske biotekselskab Sophion Bioscience, der er ejet af Biolin Scientific AB - et datterselskab i den børsnoterede svenske kapitalfond Ratos AB – kommer ud af 2013 med et nyt rekordregnskab efter at have leveret pæn fremgang i både 2011 og 2012.

”Vores Sophion-brand er et nøgleområde for vækst, og vi forventer også vækst i 2013. I årets første seks måneder er Sophion vokset betragtligt, selvom selskabet har været udfordret af valutaudsving. Vi forventer helt klart, at resten af 2013 også vil udvikling sig godt,” skriver Johan von Heijne, adm. direktør i Biolin Scientific AB, i en mail til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier