MedWatch

Undgå bommerter i din ansøgning

Det er langt fra alle firmaer, der gør sig klart, hvad der skal til for, at en ansøgning om en lægemiddel-godkendelse slipper igennem nåleøjet i Sundhedsstyrelsen eller EU. Kom til morgenmøde hos MedWatch, undgå de værste bommerter og få et godt råd.

Danske og europæiske virksomheder begår ofte fejl i en af de måske vigtigste ansøgninger, som de sender af sted – ansøgningen om en lægemiddelgodkendelse.

Vil du undgå at begå de mest almindelige fejltagelser, blive opdateret om de allerseneste tendenser på dette felt og få et kig ind i fremtiden for især lægemiddelgodkendelser i Danmark og Europa, så får du nu muligheden.

MedWatch inviterer til morgen- og netværksmøde med en stor dansk kapacitet på netop dette område, tidligere enhedsschef for lægemiddelgodkendelse i Sundhedsstyrelsen og i dag rådgiver , Steffen Thirstrup, der også vil give sit bud på, hvor medico-godkendelserne er på vej hen.

Mødet, hvor du også vil få lejlighed til at møde vi journalister fra MedWatch, begynder fredag den 13. september kl. 7.45 i mødesalen i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37 i København, og varer til kl. 9.00.

Programmet ser sådan ud:

7.45-8.00: Kort velkomst ved redaktør Henrik Tüchsen, MedWatch

8.00-8.30: Steffen Thirstrup fortæller om sine erfaringer og besvarer spørgsmål.

8.30-9.00: Tid til at møde kolleger i branchen og journalisterne fra MedWatch.

Der vil blive serveret kaffe og en morgenbasse.

Arrangementet er gratis for MedWatch Plus-abonnenter.

For andre deltagere er prisen kr. 495,- pr. person.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til: medwatch@medwatch.dk

 

Ifølge Steffen Thirstrup er en ”meget ofte set fodfejl - nogle gange stor andre gange mindre - at virksomheden har tilrettelagt sit udviklingsprogram for et nyt lægemiddel, så det altovervejende passer til et ikke-europæisk godkendelsessystem, oftest FDA’s”. Og det kan give bagslag - EU’s myndigheder kan nemlig ikke lide at blive set ned på i forhold til US FDA, hedder det fra Thirstrup.

Han oplever også, mest fra mindre virksomheder, at de ikke har gjort sig ordentligt bekendt med de krav, som myndighederne stiller for at godkende lægemidlerne.

Toprådgiver advarer mod arrogance over for EU

Thirstrup: Guldæg lagt i graven 

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier