MedWatch

Kurstriggeren i Genmab nærmer sig

Antistofselskabet Genmab har været omgivet af positive nyheder i 2013, der senest førte til en opjustering af forventningerne til året. Kommende data forventes at blive afgørende for værdisansættelsen af selskabet, lyder det fra medicinalanalytiker.

Når julestressen for alvor er ved at indfinde sig i begyndelsen af december, står Genmab over for en særdeles vigtig begivenhed på American Society of Hematology-konferencen (ASH) i den amerikanske by New Orleans. Selskabet vil præsentere flere vigtige data, som vil være afgørende for værdiansættelsen af selskabet.

”Jeg tror på, at vi får et rigtig interessant ASH for Genmab på både Arzerra og Daratumumab. Samtidig er det værd at bemærke, at man fra GlaxoSmithKlines side egentlig havde planlagt at præsentere frontline CLL data på den mindre IWCLL-konference i Köln. Dette er nu rykket til ASH, hvilket jeg ser som et godt signal – dvs. at man går efter at præsentere data på den største og vigtigste konference for hæmatologi. Det indikerer, at data er gode, når det kan bære en præsentation her,” siger Michael Novod, medicinalanalytiker i Nordea, i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier