MedWatch

Top-profil forlader Lundbeck efter 14 år

Den tidligere forskningschef i Lundbeck, Peter Høngaard Andersen, siger sin stilling op. Hvad fremtiden bringer er usikkert, men én samfundsmæssig udfordring interesserer ham særligt meget.

Foto: Lundbeck/PR

Til marts vil Peter Høngaard Andersen ikke længere have sin faste gang i Lundbecks hovedkvarter i Valby. Peter Høngaard Andersen, der de sidste to år har båret titlen Senior Vice President, Global Public Affairs and Corporate Patents and Trademarks, forlader Lundbeck efter 14½ års tro tjeneste.

”Det har været min plan i flere år, at jeg i slutningen af mit arbejdsliv egentlig gerne vil lave noget andet. Mit problem har været, at der altid har været så ufatteligt mange interessante projekter på Lundbeck, så det er ikke til at slippe ud,” siger han til MedWatch og griner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier