MedWatch

Ministerier vil generobre tabt klinisk forskning

Ministerier går i offensiven for at skaffe flere kliniske forsøg til Danmark.

Foto: Colourbox

Flere ministerier anført af Invest in Denmark under Udenrigsministeriet sætter nu flere kræfter ind på at imødegå nedgangen i kliniske forsøg på de danske hospitaler. Det danske sundhedsvæsen skønnes at have tabt store millionbeløb, gode job og masser af viden som følge af nedgangen i de kliniske forsøg.

“Vi kører en offensiv, hvor vi markedsfører klinisk forskning i Danmark. Det har vi gjort i flere år, men vi intensiverede kræfterne i foråret 2013. Det sker også på baggrund af et politisk ønske, helt tilbage til den tidligere regering. Det skal tillige ses i lyset af de faldende kliniske forsøg i Danmark - og et opråb fra industrien herom,” siger regional project manager Rasmus Beedhol-Ebsen fra Invest in Denmark til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier