MedWatch

Ministerier vil generobre tabt klinisk forskning

Ministerier går i offensiven for at skaffe flere kliniske forsøg til Danmark.

Foto: Colourbox

Flere ministerier anført af Invest in Denmark under Udenrigsministeriet sætter nu flere kræfter ind på at imødegå nedgangen i kliniske forsøg på de danske hospitaler. Det danske sundhedsvæsen skønnes at have tabt store millionbeløb, gode job og masser af viden som følge af nedgangen i de kliniske forsøg.

“Vi kører en offensiv, hvor vi markedsfører klinisk forskning i Danmark. Det har vi gjort i flere år, men vi intensiverede kræfterne i foråret 2013. Det sker også på baggrund af et politisk ønske, helt tilbage til den tidligere regering. Det skal tillige ses i lyset af de faldende kliniske forsøg i Danmark - og et opråb fra industrien herom,” siger regional project manager Rasmus Beedhol-Ebsen fra Invest in Denmark til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier