MedWatch

CRO-virksomhed holder på små 100 mio. kr

Den danske virksomhed Niels Clauson-Kaas oplever et stort fald i driftsresultat, men leverer alligevel nyt stort millionoverskud som følge af finansielle indtægter. Selskabet er ekstraordinært velpolstret med en bugnende egenkapital, der næppe sættes på spil.

Foto: KRABBE LARS

CRO-virksomheden Niels Clauson-Kaas vil fortsætte ud ad den sti, som siden etableringen tilbage i 1956 har givet prominente kunder som Novo Nordisk, AstraZeneca, Novartis' generiske datterselskab Sandoz og Takeda for blot at nævne nogle få. På et ellers hårdt presset marked for CRO-virksomheder har selskabet løbende formået at generere solide overskud, så egenkapitalen er i dag på hele 95,6 mio. kr.

”Vi har altid opereret meget konservativt, hvor vi hvert år sætter penge til side. Det gør, at vi er en meget robust og velkonsolideret virksomhed. Det betyder også, at vi ikke behøver være panikslagne, hvis ordrebogen lige pludselig begynder at se lidt tynd ud,” siger Hans Jørgen Kjærsgaard, adm. direktør i Niels Clauson-Kaas, i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier