MedWatch

Pfizer bedre end ventet trods nedgang

Onkologiområdets vækst fremhæves som lyspunkt af topchef i forbindelse med regnskab for 2. kvartal 2013 i Pfizer, der også er en stor spiller på det danske marked.

Foto: Pfizer Danmark / PR

Verdens mest sælgende medicinalkoncern Pfizer leverede trods en nedgang i overskuddet et bedre resultat end ventet i 2. kvartal 2013. Patentudløb og hård konkurrence sætter sine spor, mens der er markant fremgang inden for kræftområdet.

Det fremgår af det netop offentliggjorte regnskab for 2. kvartal. Omsætningen faldt til knap 13 mia. dollars mod knap 14 mia. dollar året før. Overskud, justeret for bl.a. spin-off af selskabets forretning for produkter til dyr, landede på godt fire mia. dollar mod knap 4,45 mia. dollar i 2. kvartal 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier