MedWatch

Stenrig investor i partnerskab med Lasse Lindblad

Direktør og storaktionær i biopharmafirmaet Serendex, fhv. Capinordic-direktør Lasse Lindblad, har sat skub i udviklingen af lægemidler i kølvandet på kapital fra Sorø-investor Lorentz Jørgensen.

Lorentz Jørgensen | Foto: Mik Eskestad, Jyllands-Posten

Det danske biopharmaselskab Serendex, der er delvist ejet af den tidligere Capinordic-chef Lasse Lindblad, har fået den stenrige Sorø-investor Lorentz Jørgensen med i ejerkredsen. Investeringen, der er sket gennem Jørgensens investeringsselskab Sorana A/S, har været med til at sætte fart under udviklingen af selskabet, siger Serendex´adm. direktør Lasse Lindblad til MedWatch.

”Den samlede kapital til Serendex fra aktionæren Sorana ligger frem til dato i overkanten af 20 mio. kr. Det har været en væsentlig årsag til, at vi har kunnet accelerere vores udvikling så meget de seneste måneder,” siger Lasse Lindblad.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier