MedWatch

Topchef: Genmab vedvarende profitabelt før 2017

Genmab er efter flere udfordrende år, der blandt andet har budt på afskedigelse af 70 pct. af medarbejderstaben, på vej til at blive vedvarende profitabelt. Samtidig har man lært af tidligere tiders fejl med partnerskabsaftaler, der var for udfordrende for selskabet, lyder det fra topchefen.

Foto: Genmab/PR

Flere særdeles attraktive partnerskaber med medicinalgiganter som Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline (GSK) og Roche kombineret med årlige omkostninger på kun omkring 100 mio. dollar gør, at Genmab for alvor nærmer sig et stadie, hvor selskabet er vedvarende profitabelt.

”Vi var jo allerede profitable i første kvartal 2013, men når det handler om at være et vedvarende, profitabelt selskab, så forventer de fleste analytikere, at det vil ske i løbet af 2017. Vi er vedvarende, profitabelt selskab, når vi er fuldt finansieret via vores partnerskaber, og det tror jeg godt kan ske tidligere end 2017,” siger Jan van de Winkel, topchef i Genmab, i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier