MedWatch

UGENS AKTIE: Allergi i luften er ikke altid det værste for investorerne

ALK-Abelló er en førende spiller på verdensmarkedet for allergibehandling, og allergi er en stærkt udbredt folkesygdom, så for aktionærerne burde der være håb forude.

Foto: ALK / PR

Det har især været håbet, som aktionærerne måtte trøste sig med, da aktiemarkedet ikke rigtigt har villet belønne det spændende potentiale i ALK-Abelló, som man kunne forvente sig udløst. Det store gennembrud for ALK-Abellós tabletbaserede allergivacciner mangler vi at se på aktiekursen.

Ganske vist er aktiekursen steget siden årsskiftet med 13,5 pct. og siden sit midlertidigt laveste i november sidste år med knap 27 pct., men med et niveau på godt 435 kr. pr. aktie ligger værdien stadig under en tredjedel af, hvad den gjorde i 2007, da forventningens glæde over godkendelsen af den tabletbaserede allergivaccine var på toppen. Ikke mindst bemærkelsesværdigt ligger niveauet på omkring det halve af, hvad det gjorde, før det lykkedes at få godkendt den første tablet mod græspollenallergi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier