MedWatch

BioPorto i markant kursskred efter emissionsnyt

Aktiekursen er i frit fald hos BioPorto, efter at selskabet løftede detaljerne for den planlagte emission.

Foto: Colourbox

Bioporto løftede onsdag lidt mere af sløret for detaljerne for den emission, som selskabet pusler med i øjeblikket men som det endnu ikke har truffet endelig beslutning om. Ifølge planen kan emissionen komme til at omfatte 70,7 mio. aktier, der planlægges udstedt til 1 kr. per aktie.

Efter nyheden er aktien i Bioporto faldet til kurs 1,3 kr. fra et niveau på omkring 1,8-1,9 kr., før meddelelsen blev offentliggjort. Den nuværende aktiekurs er 28 pct. under tirsdagens slutkurs - og værdisætter selskabet til 61 mio. kr.

"Bestyrelsen forventer, at emission vil omfatte op til 70,7 mio. aktier á nominelt 1,00 kr. til tegningskurs 1,00 kr., idet aktionærerne således vil have fortegningsret til de nye aktier i forholdet 2:3 (svarende til, at 2 eksisterende aktier giver ret til tegning af 3 nye aktier)," skriver selskabet i en meddelelse onsdag.

Selskabet venter fortsat en mindstegrænse for emissionen på 40 mio. kr., hvilket indebærer, at selskabet vil kunne opnå et bruttoprovenu på mellem 40 mio. kr. og 70,7 kr. mio., såfremt emissionen gennemføres.

 Bioporto-emission med provenu op til 70,7 mio.  

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier