MedWatch

Så udfordrende er vejen mod Alzheimers-lægemidler

Stort set alle verdens største medicinalselskaber jagter mirakelkuren mod Alzheimers, men langt størstedelen af de potentielle lægemidler fejler igen og igen. Kom tæt på Lundbecks håb for fremtiden, konkurrenterne og myndighedernes rolle.

Foto: PR

Selvom det er en af verdens mest komplicerede sygdomme at behandle, bruger flere af de helt store medicinalselskaber fortsat enorme summer på at udvikle lægemidler mod Alzheimers. Det sker, selvom de afgørende fremskridt for nuværende i den grad lader vente på sig.

Eli Lilly offentliggjorde for nylig, at man for fremtiden vil satse mere på det såkaldte tau protein i den fremadrettede forskning, mens den franske gigant Sanofi mere eller mindre har kastet håndklædet i ringen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier