MedWatch

Gigants danske datterselskab leverer nyt overskud

Genzymes' danske datterselskab kommer ud af 2012 med endnu et pænt millionoverskud, der er på niveau med året før. Selskabet er dog udfordret på toplinjen som følge af opsagte markedsførings- og distributionsaftaler.

Foto: Sanofi/PR

Genzyme ApS, en del af Genzyme-koncernen, der er ejet af den franske medicinalgigant Sanofi, kommer trods kraftig fald i bruttofortjenesten ud af 2012 med et resultat, der kun ligger marginalt under resultatet for 2011. Overskuddet lander på 3,28 mio. kr. efter skat mod 3,5 mio. kr. efter skat året før.

Bruttofortjenesten har taget et gevaldigt dyk fra 33,4 mio. kr. i 2011 til 17,6 mio. kr. sidste år. Det er der dog ifølge selskabets årsrapport en ganske naturlig forklaring på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier