MedWatch

Novo: Sag kan tage adskillige år

Sagen om Novo Nordisk, der ifølge SKAT skal betale 5,5 mia. kr. mere i skat, kan trække ud i mange år. Hør DR1's interview med økonomidirektøren her.

Foto: Novo Nordisk

Novo Nordisk har i år modtaget over en kvart milliard kroner fra SKAT for en sag, der stammer tilbage fra 1994. Det giver koncernen grund til at tro, at der vil gå adskillige år, inden at den nye sag vil få et udfald.

Det skriver Novo Nordisk i en pressemeddelelse, efter at DR søndag offentliggjorde, at SKAT kræver 5,5 mia. kr. i ekstra selskabsskat af insulinkæmpen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier