MedWatch

Pfizer indgår globalt kræftsamarbejde

Amerikanske Pfizer har indgået en samarbejdsaftale med biotekselskabet CytomX angående udvikling af en række antistof-konjugater til kræftbehandling.

Foto: Pfizer/PR

Det amerikanske selskab CytomX Therapeutics har indgået en global samarbejdsaftale med verdens største medicinalkoncern, Pfizer. Det fremgår af en pressemeddelelse fra biotekselskabet.

Aftalen gælder udvikling og markedsføring af en række antistof-konjugater, som skal udvikles vha. biotekselskabets Probody-teknologiplatform.

Pfizer betaler 25 mio. dollar up-front for eksklusive rettigheder til at udvikle og markedsføre udvalgte kandidater. De to selskaber samarbejder om den prækliniske udvikling, hvorefter Pfizer kan fortsætte den videre udvikling og eventuelle markedsføring af produkterne.

Udover up-front-beløbet kan biotekselskabet modtage godtgørelse og prækliniske milepælsbetalinger på om mod 25 mio. dollar og ca. 610 mio. dollar i milepælsbetalinger i forbindelse med godkendelse og salg af produkterne. Desuden vil CytomX modtage tocifrede royalties af salg af produkterne.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier