MedWatch

Fonds pengegaver giver håb om succes-investeringer

Fra 2012 har Novo Nordisk Fonden sammen med repræsentanter fra Novo Seeds taget 28 helt unge forskerprojekter i hånden med kommerciel rådgivning og en bevilling på en halv million. Om kort tid bliver et nyt kuld udvalgt til at komme ind i varmen.

I 2012 valgte Novo Seeds at træde et skridt tilbage og sammen med Novo Nordisk Fonden placere en pengepose hos de helt unge og umodne projekter hos forskere, hvis idéer og opfindelser man kunne skimte et lovende kommercielt potentiale hos. De projekter, der hverken er modne nok til en seed-investering eller et pre-seed grants.

En komité, som ligger under Novo Nordisk Fonden, og som Novo Seeds sidder med i, har indtil videre uddelt 28 af de såkaldte exploratory pre-seed grants. Om kort tid meddeler fonden, hvilke omkring ti nye lovende, skandinaviske projekter, der får de nye exploratory pre-seed grants, som består af en bevilling på op til en halv million og muligheden for kommerciel rådgivning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier