MedWatch

Drughunter-profilen ændrer sig

Stærkt stigende krav til virksomhederne om at optimere produktionen og træffe de rigtige beslutninger i jagten på nye lægemidler stiller nye krav til nøglepersonerne farma- og biotekindustrien. MedWatch har mødt en af Danmarks førende headhuntere inden for lifescience.

Foto: Carsten Bundgaard

Få headhuntere har kigget så mange ledere og specialister inden for lifescience i øjnene som Henrik Aagaard, partner i rekrutteringsfirmaet Egon Zehnder International. Vurderet deres kompetencer, organisationstalent, lederevner.

I en lang årrække, bl.a. flere år med base i New York, har ledere inden for lifescience været hans speciale. Egon Zehnder identificerer talent, som han udtrykker det, typisk fra mellemledere og frem til CEO og bestyrelsesformand.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier