MedWatch

CRO-virksomhed sparer sig til vækst

Danske Chempilots har øget bundlinjen med markante 45 pct. i det seneste regnskabsår. Væksten er dog hovedsageligt sket gennem besparelser, da personaleomkostningerne er faldet med mere end 60 pct.

Foto: Colourbox

Umiddelbart ser det positivt ud på bundlinjen for den danske CRO-virksomhed Chempilots. Selskabet, der har hovedaktiviteter inden for såkaldt polymerkemi og tilhørende procesteknologier, opnåede således et plus på 4,57 mio. kr. i regnskabsåret 2012, hvilket er 45 pct. højere end året før.

Dog er bruttofortjenesten faldet med 9 pct. til 9,46 mio. kr., hvorfor det ikke er vækst på toplinjen, der forplanter sig ned igennem virksomheden, som udfører kontraktbaserede forsknings- og udviklingsprojekter samt specialproduktion for kunder, primært fra den medico-tekniske og farmaceutiske industri. Mere end 85 pct. af omsætningen er til eksport, hvor det primære marked er USA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier