MedWatch

CRO-virksomhed sparer sig til vækst

Danske Chempilots har øget bundlinjen med markante 45 pct. i det seneste regnskabsår. Væksten er dog hovedsageligt sket gennem besparelser, da personaleomkostningerne er faldet med mere end 60 pct.

Foto: Colourbox

Umiddelbart ser det positivt ud på bundlinjen for den danske CRO-virksomhed Chempilots. Selskabet, der har hovedaktiviteter inden for såkaldt polymerkemi og tilhørende procesteknologier, opnåede således et plus på 4,57 mio. kr. i regnskabsåret 2012, hvilket er 45 pct. højere end året før.

Dog er bruttofortjenesten faldet med 9 pct. til 9,46 mio. kr., hvorfor det ikke er vækst på toplinjen, der forplanter sig ned igennem virksomheden, som udfører kontraktbaserede forsknings- og udviklingsprojekter samt specialproduktion for kunder, primært fra den medico-tekniske og farmaceutiske industri. Mere end 85 pct. af omsætningen er til eksport, hvor det primære marked er USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier