MedWatch

Medicinalvirksomheder undgår Obamas spare-panel

Den amerikanske medicinalindustri ser ud til at slippe for en reduktion i betalinger fra regeringen, som nye regler under den såkaldte Affordable Care Act ellers har lagt op til.

Foto: Colourbox

Medicinalselskaber i USA undgår en reduktion i betalingen fra den amerikanske regering, som ellers skulle indføres fra og med 2015 af et panel, som blev oprettet i forbindelse med Barack Obamas omstridte Affordable Care Act. Det skriver Blomberg.

Panelet, Independent Payment Advisory Board, blev oprettet for at sikre at omkostningerne til det nationale sundhedsprogram for ældre, Medicare, ikke løb løbsk.

Men udgifter til sundhedsprogrammet er vokset så langsomt, at panelet slet ikke samles i 2015, som ellers var det først år det kunne træde i kraft. Det skriver Centers for Medicare and Medicaid Services ifølge nyhedskilden i et memo.

Panelet blev oprettet til at foreslå måder hvorpå man kunne reducere omkostningerne, hvis forbruget under Medicare oversteg bestemte vækstgrænser. Men det bliver altså ikke nødvendigt i 2015.

 Obama vil bruge 100 mio. på at kortlægge hjernen

 USA kan være på vej til at fjerne omstridt medico-skat

 Obama-forslag kan koste medicinalindustrien milliarder 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier